Garner, Sherry


Ms. Garner’s Students’ Schedule (A)

8:05 - 8:12

Welcome

8:12 - 8:25

10 min.

CNN


 8:25-8:35
 10 min. 
       Cartoon Kids.png  Morning Meeting

8:40 - 10:05

85 min.

Math

 

10:10 -10:35 25 min.

Recess & Snack (Snack is optional. Students' bring their own snack.)

10:40 - 11:40

60 min.

Specials

11:45-12:30

45 min.

Doing Homework.png

RTI

12:20

10 min.

Prepare for lunch

12:30 - 1:00

30 min.

Lunch


1:05 - 2:30

85 min.

ELA & Social Studies
(Social Studies is embedded in ELA)

2:35 - 3:07 37 min. 

Woman Chemist.png

 

Science

3:17

10 min.

End of Day Procedures

3:27

Bus & Car Riders Dismissed

3:45

Walkers Dismissed

*Our class will go to the library TBD from  to 

Specials:
Monday, Day 1: Hour PE *Wear your sneakers*
Tuesday, Day 2: Music and 30 min PE *Wear your sneakers*
Wednesday, Day 3: Art
Thursday Day 4: Music and 30 min PE *Wear your sneakers*
Friday rotates beginning with day1, then day 2, and so forth. 

So the first Friday will be Hour PE, the next Friday will be Music and 30 min. PE, the third Friday will be Art, and so forth. 

We sit at the PURPLE tables at lunch. We go through the ROCKET line to buy lunch. The designated NUT FREE table is designated by the nut free sign in the middle of the table.
SaveSaveSaveSaveSave
Website by SchoolMessenger Presence. © 2019 Intrado Corporation. All rights reserved.